Gecertificeerd:
DEKRA
Aangesloten bij:
LCR
Geregistreerd:
GELE KOORTS CENTRUM
Voor algemene vragen kunt u bellen:
085 9020303
  • Home
  • over ons
  • blog
  • Coronatest voor iedereen

Coronatest voor iedereen


Steeds meer mensen laten zich testen vanwege Corona of Corona gerelateerde klachten. Hierdoor lopen de wachttijden enorm op, van elke dagen tot zelfs een week. De extra wachttijd voor de uitslag geeft vervelende consequenties, want je moet het nemen van beslissingen uitstellen. Bijvoorbeeld of er aanvullende maatregelen nodig zijn of het wel of niet inzetten van extra mensen. We werken met 3 soorten testen. Hieronder worden ze uitgelegd: 1. Test of je nu besmet bent (PCR test):

Deze test is om vast te stellen of je het virus nu hebt. Op dit moment is deze test noodzakelijk indien je moet vliegen. Als je op reis moet en je hebt een verklaring nodig of je geen corona/covid 19 virus bij je draagt kun je een PCR test doen. Dit doen we d.m.v. een keel/neus swab en de uitslag duurt 48 uur. We mailen de verklaring naar je met een datum erop. Er zijn meerdere landen die een PCR test verplicht stellen. Kijk op de website van het RIVM en Rijksoverheid voor actuele informatie. De diagnostiek naar SARS-Cov-2 wordt met een internationaal ontwikkelde PCR uitgevoerd in een door het RIVM goedgekeurd laboratorium namelijk het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn. (die 6.2 in deze link https://lci.rivm.nl/covid-19/bijlage/aanvullend)

Deze PCR test is beperkt geldig. Het is dus zaak om kort voor vertrek een afspraak te plannen bij het vaccinatiecentrum.nl.
Om een afspraak te maken voor deze PCR test moet je bellen; 085 902 03 03. Dit kan tijdens kantooruren.

Prijs: 148,00 euro inclusief consult

2. Sneltest voor mensen met klachten om te kijken of je besmet bent. Uitslag binnen een half uur.

 Indien je klachten hebt kun je via een link op onze website een afspraak maken. Kosten voor deze test zijn 61,00 euro. We testen in Nijmegen en Wageningen. Een afspraak maken kan snel via onderstaande knoppen:

afspraak Nijmegen afspraak Wageningen

3. Test of je besmet bent geweest d.m.v. een bloedtest:

Een serologische test waarbij er bloed afgenomen wordt uit een ader. Deze serologische test is gevalideerd door het RIVM (goedgekeurd), zeer gevoelig en betrouwbaar. De uitslag duurt 2 tot 5 dagen. Mensen die het vermoeden hebben dat ze corona hebben doorgemaakt kunnen beter kiezen voor de serologische test omdat deze gevoeliger is. Prijs: 58,00 euro inclusief consult. Een serologische test wordt onderzocht in een laboratorium.Met vriendelijke groeten,

 

Marchel Ratering

Directeur

www.vaccinatiecentrum.nl

Vaccinatiecentrum Nijmegen

Nina Simonestraat 24
6541 EA Nijmegen
Tel.: 085 - 902 03 03Vaccinatiecentrum Wageningen

Plantage 8
6708 WJ Wageningen
Tel.: 085 - 9020303


Vaccinatiecentrum Den Bosch

Boschdijkstraat 98
5211 VD Den Bosch
Tel.: 085 - 902 03 03


Vaccinatiecentrum Utrecht

Herculesplein 379
3584 AA Utrecht
Tel.: 085 - 902 03 03