Gecertificeerd:
DEKRA
dekra-logo
Aangesloten bij:
LCR
logo-LCR
Geregistreerd:
GELE KOORTS CENTRUM
logo-Gele-Koorts-Centrum
Voor algemene vragen kunt u bellen:
085 9020303
icon-phone
logo-vaccinatiecentrum-mobiel
  • Home

Corona Covid19-test

Op dit moment bieden wij 3 RIVM gevalideerde Coronatesten aan:

• De PCR Test: op dit moment is deze test verplicht als je moet vliegen. Uitslag binnen 48 uur.

• Corona Sneltest: Wij gebruiken deze test op dit moment alleen voor mensen zonder klachten. Uitslag binnen een half uur.

• Corona Bloedtest: geschikt om te testen of je antistoffen hebt aangemaakt. Uitslag binnen 48 uur.

De coronatests die wij aanbieden:

1. PCR Test

Deze test is om vast te stellen of je het virus nu hebt. Op dit moment is deze Coronatest noodzakelijk om te kunnen vliegen naar bepaalde landen.

Als je op reis gaat en je hebt een verklaring nodig of je geen corona/covid-19 virus bij je draagt, dan laat je een PCR test doen. Deze betrouwbare PCR Coronatest wordt afgenomen door een van onze gespecialiseerde reizigersverpleegkundigen met een keel/neus swab. De diagnostiek naar SARS-Cov-2 wordt met een internationaal ontwikkelde PCR uitgevoerd in een door het RIVM goedgekeurd laboratorium, namelijk het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn (zie 6.2 in deze link https://lci.rivm.nl/covid-19/bijlage/aanvullend). Je ontvangt de uitslag binnen 24-48 uur per mail. We mailen de verklaring naar je met een datum erop.
Er zijn meerdere landen die een PCR test verplicht stellen. Kijk op de website van het RIVM en Rijksoverheid voor actuele informatie. Deze PCR test is beperkt geldig. Plan je afspraak kort voor vertrek! 
We verzoeken je om telefonisch een afspraak te maken voor een PCR coronatest als je gaat vliegen:
085 902 03 03.

Dit kan tijdens kantooruren.
Is er spoed bij buiten kantooruren dan kun je bellen van ma t/m zo tussen 20-22 uur: 085 022 15 66.

Prijs: 132,00 euro inclusief consult en document

Een PCR test wordt onderzocht in een laboratorium. Laboratoriumtesten vallen onder de basisverzekering en krijg je vergoed, wel betaal je hiervoor een eigen risico. Check of informeer bij je zorgverzekeraar voordat je een afspraak maakt of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

2. Corona Sneltest:
De uitslag is bekend binnen een half uur. Deze RIVM goedgekeurde sneltest gebruiken wij op dit moment alleen voor mensen zonder klachten die bijv. op reis gaan en waarvoor deze test voldoende is of mensen die op familiebezoek willen.
Prijs: 61,00 euro inclusief consult en document

3. Corona Bloedtest: Test of je antistoffen tegen Corona hebt aangemaakt

Een serologische test waarbij er bloed afgenomen wordt uit een ader. Deze serologische test is gevalideerd door het RIVM (goedgekeurd), zeer gevoelig en betrouwbaar. De uitslag is er binnen 24-48 uur. Wil je weten of je antistoffen hebt?  Ofwel omdat je Corona hebt doorgemaakt ofwel omdat je gevaccineerd bent?  In dat geval geeft de serologische test uitsluitsel.

Prijs: 58,00 euro inclusief consult en document

Een serologische test wordt onderzocht in een laboratorium. Laboratoriumtesten vallen onder de basisverzekering en kun je vergoed krijgen. Vraag dit altijd na bij je eigen zorgverzekeraar. 

Als extra service bieden wij ook de zelftest aan. Dit is een ondiepe neustest die aan de voorzijde van de neus wordt afgenomen.
Prijs 8,95 euro

Een afspraak maken

Voor de PCR test, sneltest of de bloedtest verzoeken wij je om telefonisch een afspraak te maken: 085 902 03 03. Dit kan tijdens kantooruren.
Is er spoed bij buiten kantooruren dan kun je bellen van ma t/m zo tussen 20-22 u: 085 022 15 66.
Je kunt je vragen over het testen ook via de mail stellen. Mail dan naar  en je krijgt binnen 24 u een reactie.

 

 
Nina Simonestraat 24
6541 EA Nijmegen

 
Plantage 8
6708 WJ Wageningen
 
Boschdijkstraat 98
5211 VD Den Bosch 
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht

Telefoon:
Spoed:
ma t/m zo tussen 20-22 u
Urgency:
monday to sunday between 8pm-10pm