Aangesloten bij:
LCR
Geregistreerd:
GELE KOORTS CENTRUM
Voor algemene vragen kunt u bellen:
085 9020303
  • Home
  • over ons
  • over ons

Wie zijn wij?

   
Marchel   Hadewijch   Pieter
   
Louise   Peggy   Yvon
   
Marinka   Stance   Pieter


Marchel Ratering (geregistreerd reizigersverpleegkundige en directeur):
Marchel is sinds 1990 werkzaam als reizigersverpleegkundige en is de eigenaar van vaccinatiecentrum Wageningen en Nijmegen. Hij begon zijn loopbaan bij de GGD Nijmegen, en werkte daarna bij de GGD in Ede. Vanaf 1992 ging Marchel werken bij het vaccinatiebureau van de studentenarts te Wageningen. Sinds 1 oktober 2006 staat Marchel geregistreerd als reizigersverpleegkundige bij het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum reizigersadvisering). Per 1 januari 2011 is Marchel zelfstandig ondernemer geworden. Marchel is in 1985 begonnen met reizen naar tropische bestemmingen. Hij bezocht landen als Tunesië, Indonesië, Maleisië, Thailand, Singapore, Ecuador, Bolivia, Peru, Colombia, Costa Rica, Cuba, Senegal en Cambodja.

Hadewijch de Bruijn (manager):
Hadewijch vindt dat ze de leukste baan heeft die er bestaat. Ze is opgeleid tot doktersassistente, maar kwam er door het volgen van cursussen en nascholingen op het gebied van reizen achter dat het geven van reisadviezen echt haar passie is. Na 12 jaar bij Tropencentrum Boxtel te hebben gewerkt, deed zich de mogelijkheid voor om een samenwerking met www.vaccinatiecentrum.nl aan te gaan. Sinds april 2013 is het vaccinatiecentrum in Den Bosch een feit. Als u ooit bij Hadewijch bent geweest in Boxtel, is het handig om te weten dat uw gegevens mee zijn verhuisd naar Den Bosch. Hadewijch heeft haar hart verloren aan Ghana, dat is dan ook haar favoriete reisbestemming. 

Pieter Oostenbrink (geregistreerd reizigersverpleegkundige):
Pieter is begonnen met werken als reizigersverpleegkundige bij de TCO in 2003. Sinds juni 2008 werkt Pieter voor www.vaccinatiecentrum.nl en sinds november 2008 staat hij geregistreerd als reizigersverpleegkundige bij het LCR. Pieter reist sinds 1996 naar de (sub)tropen en bezocht al Turkije, India, Nepal, Iran, Pakistan, China, Laos, Vietnam, Cambodja, Thailand.

Louise van Kimmenade (geregistreerd reizigersverpleegkundige)
Louise is in januari 2016 begonnen met werken bij het vaccinatiecentrum. Sindsdien is haar enthousiasme om zoveel mogelijk van de wereld te zien enorm gegroeid. Ze is dol op reizen en zou het liefst elk jaar een nieuw land willen bezoeken. Louise heeft tot nu toe landen bezocht als Costa Rica, Cuba, Turkije, Tunesië, Indonesië en Sri Lanka. In de toekomst zou ze graag naar Zuidelijk Afrika willen reizen.

Peggy Pol:  
Peggy is onze office manager. Alle werkdagen van de week kunt u voor alle vragen bij haar terecht per mail of via de telefoon. Mocht het niet lukken een afspraak te maken via de website kunt u altijd een beroep op Peggy doen via ons centrale telefoonnummer.

Yvon Schuthof (geregistreerd reizigersverpleegkundige):

Yvon is sinds 2010 werkzaam als reizigersverpleegkundige en is tevens lid van de werkgroep reizigersverpleegkundigen van het LCR. Van 1992 tot 1994 heeft Yvon de Tweedegraads Lerarenopleiding Verpleegkundige gevolgd aan de Hogeschool in Leiden. Daarna volgde in 1995 de Tropenopleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam. Van januari 1996 tot januari 1999 werkte Yvon via Memisa Medicus Mundi als docent verpleegkunde in het St. Francis Hospital Katete in Zambia. Yvon heeft de tropische landen Zambia, Zimbabwe, Zuid Afrika, Kenia, Seychellen en Costa Rica bezocht.

Marinka Bouwmans (geregistreerd Reizigersverpleegkundige):
In maart 2011 is Marinka begonnen als reizigersverpleegkundige bij het vaccinatiecentrum.nl, op de locaties Nijmegen en Wageningen. Ze werkte daar tot juni 2014 met veel plezier en enthousiasme. In juli 2014 begon voor haar eigen buitenlandavontuur, in Riyadh (Saoedi- Arabië). Bij terugkomst in Nederland werkte Marinka een jaar bij de GGD Nijmegen als infectieziekte- en reizigersverpleegkundige. Sinds maart 2017 is ze gelukkig weer terug bij vaccinatiecentrum.nl.  Ook Marinka reist graag de wereld over, van poolgebied tot de woestijn, geen bestemming is haar te gek. 

Stance Overweg
Stance werkt sinds 1 oktober 2017 bij het vaccinatiecentrum. Daarvoor heeft ze 11 jaar in Tergooi Ziekenhuizen op een oncologie afdeling gewerkt. Ze heeft altijd al graag in de reizigersadvisering willen werken. Stance heeft in haar kindertijd in Botswana gewoond, haar ouders werkten daar in de zorg. Het was een hele mooie ervaring en ze heeft daar haar hart verloren. Ze is er al terug geweest in 2009 en zal zeker nog eens terug gaan.
De tropencursus in het Havenziekenhuis heeft ze afgerond en in november 2017 ook de opleiding reizigersadvisering aan de NSPOH. Nu werkt ze met heel veel plezier op de locaties Utrecht en Den Bosch. 
 

Pieter van Thiel (eindverantwoordelijk arts):  
voormalig consulent Min. van Defensie / staflid Infectieziekten en Tropische Geneeskunde AMC.
Heden:
-gastconsulent /  internist-infectioloog afd. Infectieziekten en Tropische geneeskunde AMC.
-tutor geneeskunde-studenten en co-assistenten, Fac. Geneeskunde AMC/UvA
-internist, Executive Health Management (EHM) Hoofdddorp
-''visiting internist & lecturer'', Department of Medicine, College of Medicine, Univ of Malawi, Blantyre, Malawi (opleidingsziekenhuis van de Malawiaanse geneeskundeopleiding voor artsen en clinical officers), jaarlijks 6 weken*.
-docent diverse nascholingscursussen reizigersgeneeskunde
-voorzitter Kwaliteitsconcilium voor artsen van het LCR
-lid kleine werkgroep LCR
-lid Commissie Deskundigen Immunisaties Militairen, Min van Defensie.
-voorzitter Concilium Opleiding Tropische Gezondheidszorg (COTG), Ned. Ver. Tropische Geneeskunde en Internationale Gezondheidszorg (NVTG)
-secretaris. concilium Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (CIGT) van de NVTG
-lid adviescommissie Nederlandse Tropencursus (NTC), Kon. Instituut voor de Tropen, Amsterdam
-bestuurslid Vereniging voor Infectieziekten (VIZ)

 

Toezicht en achterwacht:
Onze toezichthoudend apotheker in Wageningen is Apotheek van Weringh te Wageningen.
De toezichthoudend apotheker in Nijmegen is de Zuiderapotheek te Nijmegen.
De achterwachtregeling in Wageningen valt onder de verantwoordelijkheid van huisarts R. van der Duin en S. van Dinther.
De achterwachtregeling in Nijmegen valt onder de verantwoordelijkheid van huisartsenpraktijk 't Weeshuis.
De achterwachtregeling in Den Bosch valt onder de verantwoordelijkheid van huisarts P.J.T. van Rooij.
De achterwachtregeling in Utrecht valt onder de verantwoordelijkheid van Huisartsenpraktijk Mariahoek.


 

 
  

test bottom parallax
Vaccinatiecentrum Nijmegen

Nina Simonestraat 24
6541 EA Nijmegen
Tel.: 085 - 902 03 03

Alleen voor spoedgevallen en medisch overleg: 06 - 50 24 74 66

Vaccinatiecentrum Wageningen

Plantage 8
6708 WJ Wageningen
Tel.: 085 - 9020303

Alleen voor spoedgevallen en medisch overleg: 06 - 50 24 74 66

Vaccinatiecentrum Den Bosch

Vughterstraat 166
5211 GN DEN BOSCH
Tel.: 085 - 902 03 03

Alléén voor spoedgevallen en medisch overleg: 06 - 50 24 74 66

Vaccinatiecentrum Utrecht

Oudegracht 251
3511 NM Utrecht
Tel.: 085 - 902 03 03

Alleen voor spoedgevallen en medisch overleg: 06 - 50 24 74 66